HU   EN

Híreink

Jay Bavisi az etikus hackelésről
Az etikus hackelésről, és a képzési lehetőségekről már sok cikket olvashattunk mostanában. Most Jay Bavisi az EC-Council elnöke osztja meg velünk gondolatait, és ami még fontosabb megtudhatjuk, hogy milyen is a magyar szakemberek megítélése ebben a témában.
tovább...
A virtualizáció árnyoldalai
A virtualizációról már temérdek cikk, tanulmány, kutatás szólt. Most a virtualizáció esetleges árnyoldalairól, kockázatairól írunk.
tovább...
Vigyázz, figyelnek!
A vállalatokat érintő jogsértések történhetnek online kapcsolaton keresztül is. Az alkalmazottak szellemi tulajdont, üzleti titkokat szivárogtathatnak ki, vagy adhatnak el – szándékosan, vagy véletlenül.
tovább...
Bearanyozódott adatok
Az informatikai hálózatokat üzemeltető nagyvállalatok nap mint nap többet és többet tudnak meg felhasználóikról.
tovább...
Levelezésbiztonság több szinten
Milyen védelemre és milyen eszközökre van szükségünk a levelezés biztonságossá tételéhez? A választ a GFI levelezésvédelmi termékcsaládja nyújtja.
tovább...
Hol kezdjük a védekezést?
Kezdetben főleg az asztali gépekre korlátozódott a vírusok elleni harc. Az idő múlásával azonban fontossá vált a teljes hálózatok, infrastruktúrák megóvása is.
tovább...
Logelemzés - nehézségek és megoldások
Az informatikai rendszerek naplófájljainak elemzése sokat fejlődött az elmúlt években, de eközben a rendszereknek újabb kihívásokkal is szembe kell nézniük.
tovább...
Harc a vírusok ellen
Alábbi cikkünkből megtudhatja, milyen kihívásokkal kell szembenéznünk az elkövetkező években a vírusvédelem területén.
tovább...
Hogyan is kezeljük jelszavainkat
Sajnos egyre gyakrabban fordul elő, hogy weboldalak kerülnek a hackerek támadásainak célpontjaiba, melyek akár több százezer, felhasználói azonosítót is tárolnak
tovább...
Vírusvédelem napjainkban - A megoldás a felhők közül érkezhet
Az adatok védelme az utóbbi időkben központi téma, ezalatt azonban a vírusokkal vívott harcban újabb és újabb problémák merülnek fel
tovább...


1 2
  Tekintse meg Hosted szolgáltatásainkat!        Tudjon meg többet
rendszefelügyleti szolgáltatásunkról!