HU   EN

Informatikai biztonsági incidenskezelés


 

Az informatikai biztonsági környezet egyik fontos tartópillére a felmerülő biztonsági problémák hatékony kezelése. A hackereknek sokféle, nehezen felderíthető eszköz áll rendelkezésükre, így egyre nehezebb észrevenni az illetéktelen hozzáférést. Folyamatos ellenőrzéssel és felügyelettel azonban megelőzhető, megakadályozható a hálózat feltörése.
 

Ön észreveszi, ha illetéktelenek akarnak a hálózatába bejutni?
Vagy már bent vannak, de nem is tud róla?

 


Incidenskezelés szolgáltatásunk lényege, hogy igazságügyi szakértő bevonásával felkészítjük Önt az informatikai biztonsági incidensek kezelésére, mind a módszertani, mind a technológiai környezet kidolgozása szempontjából, és az incidens bekövetkezésekor segítséget nyújtunk annak kezelésében.

Hazai és nemzetközi tapasztalatainkat felhasználva képesek vagyunk testre szabott informatikai biztonsági szabályzatok elkészítésére. Fontosnak tartjuk, hogy ezek a szabályzatok hűen tükrözzék az informatikai rendszereket fenyegető kockázatokat, az informatikai rendszerek, az üzletvitel és az üzleti információ sajátosságait. Olyan szabályzatokat készítünk, melyek gyakorlatiasak, a mindennapok során is kiválóan alkalmazhatók.

Szolgáltatásunkkal ezen felül lehetőség nyílik biztonsági támadás észlelése esetén hivatalos eljárás indítására az esemény előidézője ellen.

Fő célunk, hogy hatékonyan segítsünk az informatikai kockázatok kezelésében és az informatikai kontroll környezet kialakításában.
-