HU   EN

ISO 27001 audit


Az információ létfontosságú a vállalatok működésében és túlélésében. Az ISO/IEC 27001-es minősítés megszerzése segít az értékes információ kezelésében és védelmében.

Az ISO/IEC 27001 az egyetlen ellenőrizhető nemzetközi szabvány, amely meghatározza az Információbiztonsági Irányítási Rendszer követelményeit. A szabvány célja, hogy biztosítsa a megfelelő és arányos biztonsági ellenőrzések kiválasztását. Ez segít az információs eszközök védelmében és az érdekelt felek, különösen az ügyfelek meggyőzésében. A szabvány folyamatszemléletű az Információbiztonsági Irányítási Rendszer megállapításában, végrehajtásában, működésében, felügyeletében, ellenőrzésében, fenntartásában és fejlesztésében.

                                                  
 

kiknek ajánljuk


 
  Az ISO/IEC 27001 szabvány alkalmas bármilyen kis- vagy nagyvállalat számára, bármely szektorban, a világ bármely részén. A szabvány különösen fontos azokban a szektorokban, ahol az adatvédelem kiemelten fontos, például a pénzügy, az egészségügy, köz- és IT szektorban.
Az ISO/IEC 27001 azon szervezetek számára is nagyon hatékony, melyek mások nevében kezelnek információt, például az IT kihelyező vállalatok.

  Az ITSecure Kft. az elsők között vezette be az ISO 27001 szerinti információbiztonsági audit és tanúsítási szolgáltatást. Társaságunknak több éves tapasztalata van a hasonló auditok terén, annak köszönhetően, hogy aktív részese volt a szabvány elődje, az ISO 17799 alkalmazásában. (Az ISO 17799 gyakorlatilag azonos az ISO 27001-el).