HU   EN

IT Audit

 

Minden üzleti szolgáltatástól elvárt, hogy értékkel járuljon hozzá a Társaság működéséhez. Az üzleti folyamatok kockázatainak felmérésekor és a lehetséges ellenőrzési pontok kialakításakor mindig az üzleti információk biztonságát tartjuk szem előtt, mivel az informatikai rendszerek nem csupán pénzügyi veszteségekkel fenyegetnek, hanem bizalmas információk nyilvánosságra kerülésével érdekeket sérthetnek.

A Társaságot érintő kockázatok megismeréséhez szükséges az általános informatikai audit. Ez tartalmazza a fizikai, illetve informatikai behatolás elleni védelem megtervezését és végrehajtását, a biztonsági rendszerek sebezhetőségének elemzését és átfogó információbiztonsági kockázatelemzést a nemzetközi COBIT és a hazai PSZÁF ajánlásoknak megfelelően.
IT audit szolgáltatásunk biztosítja, hogy megtörténjen a bevezetett IT biztonsági- és kontroll intézkedések visszamérése, azaz megbizonyosodhasson arról, hogy IT rendszerei valóban megfelelnek-e vállalata, a bevett gyakorlat vagy éppen a jogszabályi előírások követelményinek.






Újdonság - átfogó támogatás a felhőben is

Az ITSecure Kft. lépést tart az informatikai piacon feltűnő trendekkel, így tanácsadói és biztonsági szolgáltatásainkat új, felhő alapú környezetben is nyújtjuk. Fejlessze saját felhő elérését, akár felhőszolgáltatásokat nyújt, vagy belső számítási felhő architektúrát szeretne telepíteni.



FŐ A BIZTONSÁG - A FELHŐBEN IS


Felhő infrastruktúra és szolgáltatás kialakítás 
Megtervezünk egy sikeres felhő-szolgáltatási stratégiát és átalakítjuk az adatközpontot a felhő alapú szolgáltatások nyújtásához.


 Biztonsági szolgáltatások 
Csökkentse a kockázatot, mi felismerjük az infrastruktúra felhővel kapcsolatos potenciálisan sérülékeny területeit.

 


Adaptív infrastruktúra érettségi modell
 
Megbecsüljük adatközpontjának jelenlegi állapotát és megtervezzük felhő stratégiáját.


Felhő alapú szolgáltatások támogatása

Új kapacitásokat szerzünk a felhő kihasználására, jelentős tőkebefektetés nélkül.
 


 IT szolgáltatás tanácsadás
Belső felhőt hozunk létre, hogy magasabb szintű szolgáltatásokat nyújthasson alacsonyabb költségekkel.


  Telepítési és támogatási szolgáltatások horizontálisan skálázott infrastruktúrához
Olyan skálázhatósági szintet nyújtunk, amilyenre szüksége van a felhőkörnyezet üzemeltetéséhez.