HU   EN

eEye Digital Security – Retina Security Scanner

Az eEye Digital Security® a biztonsági szoftver-megoldások, a biztonsági kutatás és oktatás egyik vezető fejlesztő cége. Legfőbb feladatuk a különböző informatikai rendszerek sebezhetőségének kiküszöbölése, illetve a hálózati támadások meggátolása.
A Retina Security Scanner az eEye fő biztonsági eszköze, mely felismeri az informatikai rendszer biztonsági réseit, és segítséget nyújt a támadások kiszűrésében. Gyors, pontos scannelést végez, így a legösszetettebb támadásoktól is védi a hálózatot.
A Retina egy erőteljes, egységesített sérülékenység- kezelő megoldás, melynek célja, hogy minden szervezet számára segítse a sérülékenység mértékének enyhítését és a védelmet. A Retina egy több mint tízéves technológiai innováció eredménye, melyet az eEye világhírű biztonsági kutatócsoportja fejlesztett, és mely segíti a szervezetek védelmét és megfelelését a megfelelő IT ellenőrzések meghatározásával és nyomon követésével.
Vizsgálat
A Retina iparág vezető sérülékenység vizsgálatot, egységes konfigurációt és sebezhetőségi ellenőrzést nyújt hálózati eszközökön, operációs rendszereken, alkalmazásokon, adatbázisokon és webes alkalmazásokon keresztül skálázható megközelítést használva.
Jelzések
Ha a számítógépes vezérlést vagy a szolgáltatási szinteket egy hálózati probléma, vagy betolakodó veszélyezteti, figyelmeztető jelzések állíthatóak be, mely felhívja a figyelmet az azonnali intézkedésekre és a működési biztonsági ellenőrzések ellenőrzésére.
Védelem
A Retina biztosítja a szervezetek védelmét a célzott email vagy internet támadásoktól, melyek veszélyeztethetik rendszerét.