HU   EN

QualysGuard® PCI Compliance

Igény szerinti, könnyen használható, költséghatékony PCI megfelelés


A QualysGuard® PCI Compliance (PCI) üzleteknek, online kereskedőknek és Member Service Providereknek nyújt könnyű, költséghatékony és magasan automatizált megoldást a Payment Card Industry Data Security Standardnak való megfelelésre. A PCI-DSS-ként ismert szabvány olyan felügyeletet biztosít a szervezetek számára, melyre szükségük van annak biztosítására, hogy a kártyatulajdonosok adatai védve legyenek az esetleges biztonsági résektől. A QualysGuard®-ot világszerte több ezer szervezet használja, hogy megvédje hálózataikat a biztonsági sérülésektől és támadásoktól.
Igény szerinti web alkalmazásként a QualysGuard PCI a legpontosabb, legegyszerűbben használható eszköz a PCI megfelelőségi vizsgálat elvégzésére, jelentés készítésére. A QualysGuard PCI használatával a kereskedők és a Member Service Providerek azonnal ki tudnak tölteni PCI önértékelési kérdőíveket, és olyan hálózati és web alkalmazás biztonsági vizsgálatokat tudnak végrehajtani, melyek azonosítják és kiküszöbölik a biztonsági réseket. A QualysGuard PCI „auto submission” funkciója kiegészíti a megfelelési folyamatot, így a felhasználók be tudnak állítani megfelelési státuszokat is egy vagy több elfogadó bank számára.

 

     

      
 
 

QualysGuard® Vulnerability Management (VM)

Működőképes sérülékenység- és kockázatkezelés


QualysGuard ® sérülékenység menedzsment (VM) szolgáltatása automatizálja a hálózat-ellenőrzés és a sérülékenység kezelés folyamatát az egész vállalatnál. Az iparág legátfogóbb sérülékenységi tudásbázisát felhasználva a QualysGuard folyamatos védelmet biztosít a legújabb vírusokkal és biztonsági fenyegetésekkel szemben jelentős költségek, erőforrások és telepítési nehézségek nélkül. A program szolgáltatásként igénybe vehető, így nagy infrastrukturális beruházásokra sincs szükség.
A QualysGuard VM lehetővé teszi a kis és nagy szervezetek számára egyaránt, hogy hatékonyan tudják kezelni sérülékenységeiket és ellenőrzésük alatt tudják tartani a hálózati biztonságot központosított jelentésekkel és a teljes helyreállítási folyamatot hibajegyekkel. A QualysGuard a sérülésekről átfogó jelentéseket nyújt, melyek tartalmazzák a veszély súlyosságának fokát, a becsült helyreállítási időt, az üzletre gyakorolt hatást. A program emellett a biztonsági kérdésekkel kapcsolatos trendelemzéseket is közi.
A hálózati hozzáférési pontok folyamatos és proaktív ellenőrzése által a QualysGuard VM jelentős időt spórol az IT biztonsági szakértőknek, így a biztonsági sérülések azelőtt megszüntethetők, mielőtt bajt okoznának rendszerében!

  
Forduljon hozzánk bizalommal,  biztonsági tanácsadóink készen állnak, hogy segítsenek Önnek!