HU   EN

Rapid7

A Rapid7 termékei a sérülékenység vizsgálat és a betörési tesztek elvégzésében kiemelkedő segítséget nyújtanak az ITSecure Kft. szakértőinek.
A Rapid 7 megoldásai, a betörési tesztelésre kifejlesztett Metasploit Express® és a díjnyertes sérülékenység kezelő NeXpose Enterprise® lehetővé teszi, hogy biztonságban tudja értékeit kevesebb erőforrás felhasználással, a gyorsan változó fenyegetések ellenére is.
Más termékekkel ellentétben, a Rapid7 megoldásai a világ legnépszerűbb nyílt forráskódú közösségéből, a Metasploit®-ból integrálják intelligenciájukat, hogy azonosítsák a kiaknázhazó sebezhetőségeket környezetében!
Csökkentse kockázataival együtt és költségeit is!

A hackerek viselkedésének megértésével a Rapid7 NeXpose és Metasploit Express termékei csökkentik kockázati kitettségét és üzemeltetési költségeit.
A Rapid7 kiemelkedő mérnöki munkát, vállalati támogatást, termék menedzsmentet és üzletfejlesztést adott hozzá termékeihez, így folyamatosan a piacvezető sérülékenység vizsgáló programterjesztők között tud maradni, és újabbnál újabb vizsgálatok elvégzésére képes a feltörekvő biztonsági rések ellen!

       
 
  Keressen fel minket, és biztonsági tanácsadóink készen állnak, hogy segítsenek Önnek!
 
ITSecure Informatikai Tanácsadó Kft.
1015 Budapest, Logodi u. 54.
Tel: +36 1 799 1212